Okulumuz Hakkında

Yaylabaşı İlkokulu
YAYLABAŞI KÖYÜ YAYLABAŞI KÜME EVLERİ YAYLABASI ORTAOKULU BLOK NO: 22 OSMANCIK / ÇORUM
03646342021
0
https://osmancikyaylabasiilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Yetiştirmekle yükümlü bulunduğumuz bireylerin, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak; Tüm personelin katılımıyla, çağdaş bilimin ışığında; * İNSAN HAKLARINA SAYGILI, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * DEMOKRAT, * Cumhuriyet´e ve Atatürk İlkelerine bağlı, * MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP, * Geçmişten ders alıp geleceği yönlendiren, * PAYLAŞIMI BİLEN, * Paydaşları ortak amaçlara yönlendiren, GELECEĞİN İDEALİST NESİLLERİNİ YETİŞTİRENLER OLARAK ÜLKEMİZİN ÖRNEK İLKÖĞRETİM OKULU OLMAKTIR.

MİSYON

Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, çağdaş bilimin ışığında, Demokratik bir ortamda; doğru, zamanında ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ; yönetici, öğretmen ve veli işbirliğiyle en yüksek seviyede öğrencilere vererek; DÜRÜST- NAMUSLU-ÇALIŞKAN,ÜLKESİNİ VE MİLLETİNİ SEVEN bireyler olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Öğretmen :5
Öğrenci :54
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :388
Öğretim Şekli :Normal öğretim.(Okulumuz 2 binadan oluşmaktadır 1. ve 2. sınıflar Yaylabaşı Ortaokulu ile birlikte kullanılan yeni binada 3. ve 4. sınıflar eski binadadır)

Öğretim Şekli

Normal öğretim.(Okulumuz 2 binadan oluşmaktadır 1. ve 2. sınıflar Yaylabaşı Ortaokulu ile birlikte kullanılan yeni binada 3. ve 4. sınıflar eski binadadır)

Ders Başlama ve Bitiş

08:30-16:00

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Klorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

ilçeye 28 Km´dir 20 km D-100 karayolu 8 km asfalt köy yoludur.

Yerleşim Yeri Bilgisi

1000 nüfuslu Osmancık İlçesinin güzel, şirin bir köyü.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları